Op zoek naar de juiste woorden om een vriendin, kennis of familielid te troosten? Kijk dan eens bij Troostgeschenk. Voor elk verdriet hebben zij de juiste woorden en cadeautje. Ze maken er zelfs nog een mooi gedichtje bij voor een paar euro.

Troostgeschenk is opgestart door twee vriendinnen, Karin en Elles, die door wat ze zelf in hun leven hebben meegemaakt iets positiefs wilde ontwikkelen voor mensen die door een moeilijke tijd heengaan. Ellis: ‘Het maakt niet uit wie je bent, iedereen heeft dagen, soms maanden of jaren, dat het niet zo lekker loopt. Dat kan van alles zijn. Iemand verliezen, moeten verhuizen, echtscheiding, ziekte, ongeluk, de dood, miskraam, ontslag, dyslexie, inbraak en ga maar door, er zijn zoveel dingen op te noemen.

Met een troostgeschenk creëer je een opening. Een teken van aandacht met een boodschap. Wij kunnen elkaar helpen en steunen. We kunnen met elkaar omgaan in plezierige tijden, maar zeker ook in de donkere dagen van het leven. Met een ‘troostgeschenk’ zeg je wat je niet uit kunt spreken omdat woorden tekort schieten.’

Website Troostgeschenk