‘We ontwerpen en maken alles zelf’

Leuk dat we ons via HighTea Favourites even mogen voorstellen! Sinds 2016 zijn wij, Marry Witpeerd en Fenny Mijnheer, de eigenaressen van Semm’s. Semm’s ontwerpt, maakt en verkoopt  handgemaakte leren tassen, leren accessoires en sieraden.

Wij zijn schoonzussen en kennen elkaar al 32 jaar. Marry studeerde af in modevormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen. Na een aantal jaren als visualizer gewerkt te hebben bij Peek en Cloppenburg, verhuisde ze met haar man naar Curaçao. Hier hebben ze 13 jaar gewoond.

Fenny studeerde PR en Voorlichting aan de school voor de journalistiek in Zwolle, Naast eigenaresse van Semm’s werkt ze ook nog als Informatiebemiddelaar in het Mediacentrum van Hogeschool Windesheim.

Samen ondernemen

Toen Marry terugkwam uit Curaçao ontstond het plan samen iets te gaan ondernemen. Toen we in 2016 de kans kregen om Semm’s over te nemen hebben we dat dan ook met beide handen aangepakt. Eerst met ons 3-en (met nog een (schoon)zus) en vanaf 2018 zijn we met ons tweeën doorgegaan. We hebben een totaal verschillende achtergrond, maar een gedeelde passie voor mooie unieke stijlvolle en bijzondere producten.

We ontwerpen en maken alles zelf

Met Semm’s richten we ons op de online verkoop van handgemaakte leren tassen, sieraden en leren accessoires. Met een aankoop heb je altijd iets unieks in handen want elk product wordt door onszelf ontworpen én gemaakt. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, leer en kralen van steen en glas, maar ook met hergebruikt materiaal zoals gerecycled leer.

Semm’s is in principe een webshop maar we staan ook regelmatig op (kleinschalige) markten. Zodat je onze producten niet alleen kan zien, maar ook kan voelen. Op onze website vind je bij “evenementen” de markten waar wij te vinden zijn.

Neem vooral eens een kijkje op onze website en plaats je een bestelling?

Vergeet dan niet “High Tea” in het opmerkingenveld te zetten want dan ontvang je bij je bestelling van ons een leuk cadeautje!