Hoe het begon….

Elk project begint met een idee. Het idee voor HighTea Favourites begon met een inspirerende high tea met vriendinnen, een Whats app groep, een Facebook pagina en nu dan een website. Voor de website volgde er een oproep op Facebook…

Facebook oproep januari 2018 (4 maanden voor de lancering)

Lieve Facebookvriendinnen,

zoals sommige van jullie wellicht al weten, ben ik bezig met het opzetten van een nieuw online platform voor en door vrouwen, @HighTeaFavourites. Ik ben dit initiatief gestart omdat wij met onze kennis en ervaring op welk gebied dan ook elkaar kunnen inspireren, motiveren en ondersteunen.

Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren. De website staat inmiddels in de steigers, nu de content nog.

Hiervoor ben ik op zoek naar vrouwen die hun verhaal willen delen. Als jij in je leven iets hebt meegemaakt waardoor je leven is veranderd in positieve of negatieve zin en je zou het graag opschrijven en delen met anderen om hen te inspireren of juist te waarschuwen, dan is dit de plek om dat te doen.

Dit nieuwe platform biedt namelijk ook nog de mogelijkheid om in een afgesloten forum over de onderwerpen met elkaar door te praten.De schrijfsters van de verhalen worden uitgenodigd deel te nemen aan het forum zodat je na het lezen van de verhalen de schrijfsters vragen kunt stellen. Het kan natuurlijk zijn dat niet alle schrijfsters dit willen en dat is ook prima. Anoniem je verhaal laten publiceren is ook een optie.

Daarnaast is er op de site ruimte voor natuurlijk kleding, lifestyle en meer van dat! We blijven tenslotte vrouwen die van leuke items houden. ?We hebben het tijdens een high tea niet alleen over werk, kinderen en relaties maar we delen ook de naam van die leuke boetiek, coach of workshop. Vandaar ook ruimte voor allerlei leuks. Heb je zelf een webshop, een leuk item of bied je een dienst aan die past bij ons? Ook daar is plek voor op de site. Stuur maar door, kost niets, gratis reclame. Wel graag je verhaal erbij meesturen.

Dus wil je zelf je verhaal delen of ken je iemand die haar verhaal zou willen delen over bijvoorbeeld het omgooien van haar leven, het omgaan met verlies, in of juist uit de schulden, een scheiding, de zorg voor ouders, je leven weer oppakken na (borst)kanker of over de ultieme reis die je leven veranderde en zo zijn er nog veel meer onderwerpen te bedenken..

Wil je zelf je verhaal delen of ken je iemand, ik hoor het graag. Liefst door jou zelf geschreven. Het is voor mij qua tijd niet te doen iedereen te interviewen. Teksten zal ik wel redigeren dus maak je daar niet te veel zorgen over. Ook krijg je de geredigeerde tekst altijd weer terug voor akkoord.

Vergeet vooral niet vanuit je gevoel te omschrijven wat deze ‘reis’ deze keuze, dit verlies jou juist wel of niet heeft opgeleverd.

Naast je mooie, ontroerende, grappige of leerzame verhaal ontvang ik daar graag foto’s bij, liefst liggende foto’s van een groot formaat (min 1MB).

Mocht er trouwens een fotografe zijn die het leuk vindt ons hierbij te helpen, hoor ik het graag.

Stuur je verhaal en foto’s naar storenvliet@icloud.com.

Eerst even afstemmen of je verhaal geschikt is, kan altijd.

Laten we er iets moois van maken. Delen mag.

Bedankt alvast, liefs Suzanne Torenvliet

PS, de afbeelding die je hierbij ziet, is het template voor de website… nu onze eigen verhalen en foto’s er nog in!

Bekijk originele Facebook oproep plus reacties